Priser

Vikarydelser

Hos Auta er vi ikke bange for at sige vores vikarpriser højt. Vi har blandt markedets skarpeste priser, samtidig med at vi har en kompetent personalegruppe med mange års erfaring fra arbejdet i det socialpædagogiske felt.

Priserne på vikarer varrierer mellem 250-400 + moms. Priserne er vejledende. Kontakt os for at få et tilbud.

OBS: Overnævnte priser er for socialpædagogiske botilbud.

Ved afbestilling af en vagt senere end 24 timer før vagten starter, opkræves 100% af indmødeprisen.

Prisliste for skoletilbud:

300-400 plus moms.
Kontakt os for at få et tilbud.

Socialfaglige ydelser

Vejledende timepris hos Auta er mellem 450-900 kroner i timen uden moms og denne omfatter både administration, dokumentation, progressionsmålinger, statusrapporter og transport. Prisen afhænger af indsatsen.
Med andre ord ved du som kunde, hvad du betaler for, inden en opgave påbegyndes.

Visitationsmøder hvor borgerens problematikker drøftes, er altid uden beregning. Som kunde hos Auta, betaler du ikke før vi sammen har afstemt omfanget af en opgave, timeantal og hvilken type indsats der er nødvendig for at hjælpe barnet eller den unge.Efter påbegyndt samarbejde, vil du som sagsbehandler modtage en statusskrivelse efter 3 måneder og derefter hver sjette måned, som loven foreskriver.

Der sendes en progressionsmåling til sagsbehandler 1 gang pr. måned, hvor både borger og medarbejder fra Auta evaluerer på udviklingen i henhold til indsatsmål. På den måde har du som sagsbehandler altid et overblik over hvordan det går med dine sager hos Auta.

I vores statusskrivelser gennemgår vi følgende:

I statusskrivelsen gennemgår vi mål, der er sat af sagsbehandler i samarbejde med barnet/den unge. Både kontaktperson og barnets/den unges perspektiver på målene er med i statusskrivelsen.

Din stabile samarbejdspartner

Hos Auta specialiserer vi os i indsatser rettet mod børn, unge og voksne med autismespektrumsforstyrrelser og ADHD.

eller udfyld formularen

Har du spørgsmål – Kontakt os i dag. Vi besvarer alle hverdage indenfor 24 timer

Jobansøgninger sendes til kontakt@auta.dk